Salut, sunt Gabriel Moisescu, locuiesc in Pitesti, Arges, Romania si ma ocup de marketing online de aproximativ 8 ani.

In primul rand, trebuie sa stii ca marketing-ul online are mai multe denumiri, precum: internet marketing, web marketing, marketing pe Internet, search engine marketing – o confuzie generala, pentru ca search engine marketing (SEM), se refera doar la marketingul pentru motoarele de cautare.

Marketingul online nu este diferit de marketingul clasic. Scopul final al marketingului (cel putin pentru mine) este vanzarea, indiferent ce vinzi (produse, servicii, informatie etc).

*Ce ai de castigat daca alegi sa lucrezi cu mine*

– vei cunoaste un tip onest care recunoaste cand nu stie ceva si cauta solutii, nu scuze;

– nu te las la greu chiar daca nu-ti raspund pe loc la e-mail sau la telefon; fii sigur ca ti-am citit mesajele si-ti voi raspunde cat de repede posibil;

– ai acces direct la mine prin e-mail, telefon/whatsapp, skype pe care le gasesti pe pagina de contact

*Ce ai de pierdut daca alegi sa nu lucrezi cu mine*

– aceasta este optiunea ta, dar daca am apucat sa colaboram odata s-ar putea sa mai doresti sa lucram impreuna si pe viitor 🙂

Vezi aici ce au zis altii cu care am colaborat.

Te invit sa te inscrii in formularul din dreapta paginii, sus apoi sa stam de vorba mai pe indelete. Un lucru iti pot promite inca de pe acum: raspund la toate comentariile, intrebarile – pertinente – referitorare la  domeniul meu de interes: marketingul online.