De ce să optezi pentru un Certificat SSL ?
Pentru a crește încrederea și siguranța consumatorilor, deoarece 85% din cumpărătorii online evită site-urile nesigure

Certificatele SSL îți propulsează site-ul în clasamentul Google
Google susține că HTTPS – criptarea disponibilă exclusiv prin certificatele SSL – este un factor pozitiv pentru poziția în clasamentul de căutare și SEO.

Criptează si asigură plățile și datele consumatorilor tăi
Dacă dorești să oferi seriozitate, ai nevoie de un certificat SSL. Acestea sunt o soluție sigură de a proteja datele private -date cu caracter personal, parole, numere de carduri de credit – ce sunt introduse în site-ul tău. Deoarece mulți clienți refuză să viziteze site-uri nesigure, demonstrează-le că pot cumpăra cu încredere, știind că datele le sunt protejate.

Care sunt avantajele deținerii unui certificat SSL?
Garantează adevărata identitate a site-ului online. Site-ul va căpăta o garanție sporită, inspiri încredere și siguranță consumatorilor și vizitatorilor. Te va diferenția de un competitor necertificat, ceea ce duce la creșterea vânzărilor online.

In cat timp se activeaza un certificat SSL?
Activarea unui certificat SSL se face in general in 24-48 de ore de la confirmarea platii.

Ce este un certificat extins de validare SSL EV   ?
Certificatul EV numit si certificat extins de validare, este cea mai înaltă clasă de SSL disponibilă in acest moment; acesta activează atât lacătul, cât și bara de adrese in culoare verde în toate browserele cunoscute

Certificatele  SSL EV oferă cel mai puternic nivel de criptare și permit companiei din spatele unui website să-și prezinte propria identitate verificată vizitatorilor.
Certificatele EV SSL oferă o garanție mai mare că proprietarul site-ului a trecut printr-un proces aprofundat de verificare a identității.

Cât durează activarea unui certificat SSL EV ?
Activarea acestui tip de certificat extins durează in medie 5-7 zile. Procesul de verificare a identității extinse de validare solicită solicitantului să dovedească drepturi exclusive de utilizare a unui domeniu, să confirme existența juridică, operațională și fizică și să demonstreze că entitatea a autorizat eliberarea certificatului.

Ce este un certificat Wildcard SSL ?
Certificatul SSL Wildcard securizeaza un domeniu si un numar nelimitat de subdomenii ale acelui domeniu. De exemplu securizezi www.nume-domeniu.ro, blog.nume-domeniu.ro sau shop.nume-domeniu.ro cu acelasi certificat.

Certificatele SSL au toate caracteristicile de care ai nevoie.
-sunt compatibile cu majoritatea browserelor și device-urilor;
-suportă criptare puternică SHA-2 și 2048-bit.

Te interesează si pe tine un astfel de certificat?
Hai să ne auzim!?