Ce este un chatbot?

Un instrument care aduce prospecți afacerii tale 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Chatbotul este un software care utilizează Inteligența Artificială pentru a conversa cu oamenii. “Boţii” sunt programați să înțeleagă intrebările puse, să furnizeze răspunsuri și să execute sarcini.

Cu alte cuvinte, aceste instrumente ințeleg intrebările puse, apoi formulează răspunsuri într-o formă foarte umană

sursa:

De ce sa folosești un astfel de “tool”?

  • Chatboţii sunt accessibli 24/7, nu-si iau niciodata “liber”. Mai ales în online, prospecții și clienții tăi au nevoie să li se acorde atenție oricând doresc, nu doar în timpul programului.
  • Pt. ca se pot integra cu mai toate CRM urile folosite in mod uzual
  • Deoarece măresc timpii de răspuns pentru vizitatorii site-ului
  • Sunt o modalitate automată de a scana prospecții instantaneu
  • Pentru ca economisești banii si scazi costurile cu angajații – nu mai ai nevoie sa angajezi oameni care sa se ocupe de sarcinile repetitive, ce pot fi automatizate.
  • Economisesti timp si nervi – pt. ca, sa recunoastem, task-urile repetitive sunt “moartea pasiunii”.
  • Execută task-uri mai rapid decât a-i face-o tu sau un angajat, manual. Ce inseamnă asta? Inseamnă că evită greșelile umane iar tu ești in siguranță.
  • Poate fi programat sa fie activ mereu sau doar pentru o anumită perioadă. Este un ajutor de nepreţuit in campaniile de marketing și campaniile de reduceri.

Chatbot integrat cu website-ul? De ce nu?

Cel mai probabil, afacerea ta are un website, si pe acel website intră diverși oameni din diverse locuri..
Corect? Corect!

Te-ai gândit vreodată ce bine ar fi să poți vedea cine sunt acei oameni care îți vizitează website-ul?

Și mai mult decât atât, să ai o modalitate de a lua legătura cu ei, de a începe o conversație, și de a avea șansă să îi transformi în clienți?

Dacă ai chatbot-ul instalat pe website, odată ce e instalat, fiecare persoană care va comunica cu el va fi înscrisă automat în baza ta de date și partea cea mai frumoasă e că poți segmenta aceste persoane pe baza acțiunilor pe care le fac în chatbot,

Și mai mult decât atât, ai un canal de comunicare pe care să iei legătura cu ei, să începi aceea conversație, și să îi transformi în clienți.
Apropo, spre deosebire de email-uri, oamenii chiar citesc și răspund la aceste mesaje.

Cât despre rata de deschidere a unui mesaj in chatbot față de cea dintr-un email, ce să mai vorbim.. vezi mai bine imaginile de mai jos:

Așa că, dacă nu ai încă un chatbot, acum e momentul să folosești unul pentru că asta reprezintă poate cea mai mare oportunitate în mediul online din ultimii ani.

Vezi mai jos câteva demo-uri

Găsești aici câteva exemple de astfel de “asistenți virtuali” construiți de echipa noastră: tot ce trebuie sa faci pentru ai vedea in acțiune, este să apeși pe unul din butoanele de culoare roșie de mai jos. ??
(*Ai grijă să fii logat in contul tău de Facebook ca să ii poți accesa)

Vezi testimoniale?AICI

Hai să ne conectăm!
Fă click pe unul din butoanele de mai jos?