Chiar daca nu ai planuri de a vinde pe online, un site bine executat este esential pentru orice afacere – fie ea mica, medie sau mare. A avea un website este ca si cum ai deschide o poarta si ai invita potentialii clienti sa-ti  cunoasca mai bine atat afacerea, cat si pe tine dar si echipa ta.


Vezi mai jos portofoliul meu: dă click pe link-urile albastre de mai jos

6 Sigma Group UAE

6 Sigma Romania

Restaurant Chinezesc Pitesti

Școala Gimnazială T. Arghezi Pitești

Poansoane

Paza si protectie 


Vrei si tu un website?
  Mă poți contacta
făcând click aici:


Deci… De ce ar avea nevoie business-ul tau de un website?

*Website-urile nu “dorm” niciodata

Multe persoane stau pe net seara cand majoritatea afacerilor sunt inchise, ceea ce este perfect, pentru ca site- urile nu iau niciodata pauza. Un website permite afacrerii sau organzatiei tale sa fie deschise 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an (chiar 366 in anii bisecti…). A avea un website este echivalent cu a avea un angajat care sa lucreze non stop chiar si in weekend-uri sau de sarbatori!

*Iti creezi o prima impresie pozitiva

Consumatorii au devenit tot mai sofisticați și determinați sa găsească servicii bune la cele mai mici prețuri.  In loc sa viziteze magazin dupa magazin ori sa sune furnizorii de servicii unul dupa altul, oamenii navigheaza acum pe internet incercand sa afle tot ce se poate despre un business, un produs sau despre un furnizor de servicii.

Avantajul este ca multi dintre clientii tai mai intai vor afla despre afacerea ta vizitandu-ti site-ul, care astfel devine oportunitatea ta principala de a face o prima impresie pozitiva si durabila. Un site care este curat si pe care este usor de navigat face o mare diferenta  intre consumatori, in timp ce un website confuz ii va face pe consumatori sa renunte la tine, ducandu-se la…concurenta ta !

*Esti de gasit de oriunde

Acele zile de pe vremea “Paginilor Aurii” sau a cartilor de telefoane au apus de mult. Insa nu  toti clientii stau comod acasa cu laptopul in fata cautand diverse “deal-uri” pe internet.  Multi sunt in permanenta miscare cautand un produs sau un prestator de servicii de pe tableta sau de pe telefoanele mobile inteligente iar daca nu te vor gasi pe tine ca si business atunci in mod cert ii vor gasi pe competitorii tai …

*Castigi credibilitate

Inainte de era internetului, cei mai multi rasfoiau in cataloagele gen “Pagini Aurii” cand aveau nevoie de un mecanic de exemplu sau de un doctor stomatolog. Daca nu erai prezent in acel catalog, probabil ca nu erai credibil ca si business. Internetul a dus asta cu un pas mai departe. Nu mai este de ajuns doar sa fii listat in cautarile de pe  Google. Ai nevoie de o pagina web pentru a demonstra ca esti un business credibil.

*Competitorii tai au deja un website

Daca esti in directa competitie cu alt business care are un website ei au un avantaj clar, in special daca isi marketeaza adecvat site-ul. Un website este precum o “carte de vizita online” a afacerii tale.

 *Vanzare directa 

E-commerce ul poate reduce dramatic cheltuilelie in timp ce “livreaza” 24 din 24. Chiar daca tu nu-ti vinzi produsele pe online, site-ul iti da posibilitatea sa-ti evidentiezi compania sau organizatia in ochii clientului.

*Ajungi mai usor la consumatorul din ziua de azi

Generatia din ziua de astazi n-a cunoscut viata de dinainte de “era digitala”.
Conform unor statistici (si cui nu-i plac statisticile…) peste 50% din populatia lumii este online.
Adauga la asta si explozia din ultimii ani a retelelor sociale si astfel devine evident ca, fara o prezenta credibila in mediul online, tu si afacerea ta nici nu existati pentru un segment de populatie in continua crestere, segment care poate reprezenta o mare parte din publicul tau tinta.

 

CONTACT